Taalnaartaal Edith Nijhof blogt voor bedrijven en organisaties

 

Blog Babes and Boys

Sommige (!) meiden en jongens verdienen goud met hun blogs en vlogs. Ze worden gescout door modemerken, foodproducers of make-upfabrikanten.

Als je notaris bent of verzekeringsadviseur, zul je niet gauw zo populair worden als deze hipsters.

Blogs publiceren is echter wel een fantastische manier om jezelf als expert te profileren. Hoewel niet de enige manier om jezelf en je bedrijf te promoten, is een blog zeker een zinvolle aanvulling op je bedrijfspresentatie.

Blog voor je onderneming

Een blog schrijven is ontzettend leuk want je kunt er je ei in kwijt over je bedrijf, je ideeën en je kennis.  Je kunt er ook actuele ontwikkelingen op je vakgebied in opschrijven.  Elke keer dat je blogt, activeer je je website en dat vindt Google fijn.

Eisen aan een blog

Een blog moet lekker bekken en snel to the point komen! Een blog hoeft niet lang te zijn – echter: als ie maar boeiend genoeg is, willen mensen hem graag lezen. Een blog moet dus interessant zijn voor je doelgroep: de leestijd moet wat opleveren.

Wat kan ik betekenen voor jouw blogs?

  • Ik kan je leren hem te schrijven. Dit kan als ‘al doende leert men’.
  • Ik kan je teksten redigeren.
  • Ik kan hem voor je schrijven.
  • Ik kan de stroom blogs actueel houden (oude wegdoen!)

Ik kan blogs voor je schrijven

Als ik me nu even niet bescheiden opstel dan durf ik gerust te zeggen dat ik van veel onderwerpen aardig wat af weet. Ik kan me ook snel inwerken.

Schroom dus niet me te contacten.

In de praktijk is dit het meest realistische scenario: naarmate ik jou en je organisatie beter leer kennen, kun je de blog steeds meer aan me overlaten. Ik zal dan ook steeds vaker suggesties doen voor onderwerpen, onder andere door de actualiteit te volgen. Ik bespaar je de kopzorgen. Ik lever het zachte kussen waar je bedrijf op kan rusten.

Ik vind het altijd een uitdaging om binnen strakke grenzen iets te schrijven. In de beperking toont zich immers de meester.

Ik bloei ook op als je me de ruimte geeft.

Start eens met 6 blogs per jaar.

Bloggen binnen en buiten

Ik kan je zowel helpen met blogs voor je interne communicatie als voor de wijde www-wereld.

Waaraan kun je denken?
Stel je bent de baas van een groot bedrijf en je wilt persoonlijk getinte stukken aan je personeel schrijven. I am your woman!

Of stel, je bent diezelfde baas van een corporatie en je wilt je huurders vertellen hoe het met hun huisbaas gaat. Waar houdt die zich mee bezig, wat speelt er, welke fantasieën zijn er over de toekomst? Tot je dienst! (Ik, welteverstaan.)

 

CONTACT!