Taalnaartaal schrijft en heeft met name interessen in natuur, milieu en duurzaamheid

Taalnaartaal schrijft 

Mijn interesse en expertise liggen vooral bij inhoudelijke, informatieve teksten en blogs over sociale thema’s. Ik ben bijzonder geïnteresseerd in het milieu en duurzaamheid. Ik ben dan ook al 40 jaar vegetariër.

Voor wie en over wat schrijf ik teksten?

Voor wie het effect van blogteksten niet wil missen

Wil je al langere tijd een blog en kom je er maar niet aan toe? Schakel me in en na verloop van tijd heb je er geen omkijken meer naar. Jij minder zorg en tegelijkertijd grotere kans dat je verhaal gevonden wordt. Zowel op ’t net als binnen je organisatie.

Voor wie wil maar er niet aan toe komt, schrijf ik ook

Al lang van plan teksten te produceren, al eens begonnen en in de conceptfase blijven hangen? Ik help je want ik weet je met een bak didactische ingrepen weer aan de gang te krijgen.

Ik schrijf tekst voor wie moeite heeft met spelling

Heb je moeite met de d’tjes en t’tjes? Dan herschrijf ik voor jou, want ik los dit probleempje voor je op. De spellingcorrector ziet namelijk niet alles. Redactiewerk is dit.

Ik schrijf tekst voor wie moeite heeft met helder formuleren

Maar, zoals gezegd, ik kan het je ook leren: zakelijke teksten schrijven, wervende, pakkende…

 

Ik zorg ervoor dat jij begrijpelijke en leesbare teksten krijgt.

 

CONTACT